سه شنبه: 29/اسف/1402 (الثلاثاء: 9/رمضان/1445)

18
حتمی بودن ظهور و فتنه‌های آخرالزمان
[1]

بسم الله الرحمن الرحیم

قال الله تعالی:

﴿وَلَقَدْ كَتَبْنَا فِی الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُهَا عِبَادِی الصَّالِحُونَ * إِنَّ فِی هَذَا لَبَلَاغاً لِقَوْمٍ عَابِدِینَ﴾.[2]

ایام، بسیار فرخنده، خجسته، مبارک و میمون است.

برکات خداوند متعال به‌واسطه ولادت باسعادت حضرت بقیة الله ولیّ عصر امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف و ارواحنا و ارواح العالمین له الفداء بر مردم و شیعیان آن حضرت ان‌شاءالله نازل است و همه مشمول برکات خواهند بود.

این ایام فرخنده را به همۀ دوستان و شیعیان حضرت تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم در خط ولایت حضرت بقیة الله(عج) همه ثابت‌قدم بمانند و در این دورۀ غیبت که عصر امتحانات بزرگ است بتوانند وظایفی که در رابطه با دستورات خداوند متعال و خود حضرت دارند به بهترین وجه انجام دهند و موفق شوند از برکاتی که در این ایام خجسته هست حداکثر استفاده را بنمایند.

برحسب روایات و احادیث بسیاری که در کتب عامه و خاصه آمده است ظهور حضرت ولیّ عصر(عج) حتمی‌ و یقینی است.

 

اگرچه موضوعات بسیار محکم و غیر قابل تردید در اسلام متعدّد است ولی کمتر موضوعی است مثل ظهور حضرت ولیّ عصر(عج) که روایات کثیره و احادیث بسیار در آن وارد شده باشد.

این مسأله‌ای است که از اول، مسلمان‌ها با آن آشنا و به آن معتقد بودند از زمان حضرت رسول(ص) در عصر نبوت، مسألۀ مهدی مطرح بوده است و مردم را در انتظار این ظهور بزرگ که در آخرالزمان خواهد شد قرار دادند.

 

[1]. پیام حضرت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی‌مدظله‌العالی به‌مناسبت نیمۀ شعبان در تاریخ 9 اردیبهشت 1388.

[2]. انبیاء، ١٠٥ - ١٠٦. «در زبور بعد از ذکر (تورات) نوشتیم: بندگان شایسته‌ام وارث (حکومت) زمین خواهند شد. در این ابلاغ روشنی است برای جمعیت عبادت‌کنندگان».

موضوع: 
نويسنده: