جمعه: 7/ارد/1403 (الجمعة: 17/شوال/1445)

لزوم توجه بیشتر به قرآن‌پژوهی

حق این است كه اگرچه در طول چهارده ‌قرن قرآن‌پژوهشی و كاوش و تحقیق و بررسی هدایت‌های قرآن همواره ادامه داشته و در شعب مختلف علوم قرآنی علمای بزرگ و دانشمندان عالی‌مقام و مفسران نامدار و متفكر

 

آن همواره روبه‌جلو بوده‌اند ولی باید گفت: هنوز هم در كلاس‌های نخست و آغاز كارند و نورافشانی قرآن به‌ مرور اعصار بیشتروبیشتر می‌شود.

تفاسیری كه برای قرآن مجید نوشته شده، هم از ‌جهت محتوا و هم از‌ جهت حجم بسیار بااهمیت و باعظمت است؛ تنها یك دوره تفسیری كه به‌دستور خلف بن احمد سامانی و توسط گروهی از علمای عصر او نوشته شد، حجم آن به‌قدری بزرگ بود كه كتابخانه‌ وسیعی را شامل می‌شد. حتی بیگانگان منصف در برابر این كتاب آسمانی سرِ خضوع و احترام بر زمین گزارده‌اند و قرآن بیش از اینكه كتاب چهارده ‌قرن گذشته باشد كتاب این عصر و عصر‌های آینده است.

گرایش دانشگاهیان عزیز به قرآن‌پژوهی و آشنایی بیشتر با كتاب جداً در زمان ما در خور كمال تقدیر و تحسین است. امید است كه این برنامه روزبه‌روز مورد استقبال بیشتر قرار گیرد و یگانه عِدل قرآن حضرت بقیةالله مولانا المهدی (عج)كه به‌ موجب حدیث متواتر ثقلین عِدل حاضر قرآن مجید هستند از آن مسرور و خشنود شوند.

بنده این توفیق بزرگ را به اعضای علمی و اساتید والامقام و دانشجویان عزیز دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی بالخصوص تبریك می‌گویم و دوام این افتخار بزرگ را برای آنان از خداوند متعال مسئلت دارم.

لطف‌الله صافی

26 ذی‌القعده 1430

مطابق با 23 آبا‌ن‌ماه 1388

 

نويسنده: