پنجشنبه: 6/ارد/1403 (الخميس: 16/شوال/1445)

1
اعجاز جاودانه قرآن
[1]

بسم الله الرّحمن الرّحیم

﴿قَدْ جَاءَكُمْ مِنَ اللّٰهِ نُورٌ وَكِتَابٌ مُبِینٌ * یَهْدِی بِهِ اللّٰه مَنِ اتَّبَعَ رِضْوَانَهُ سُبُلَ السَّلَامِ وَ یُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ بِإِذْنِهِ وَ یَهْدِیهِمْ إِلَى صِرَاطٍ مُسْتَقِیمٍ﴾.[2]

﴿وَإِنْ كُنْتُمْ فِی رَیْبٍ مِمَّا نَزَّلْنَا عَلَى عَبْدِنَا فَأْتُوا بِسُورَةٍ مِنْ مِثْلِهِ وَادْعُوا شُهَدَاءَكُمْ مِنْ دُونِ اللّٰهِ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِینَ * فَإِنْ لَمْ تَفْعَلُوا وَلَنْ تَفْعَلُوا فَاتَّقُوا النَّارَ الَّتِی وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ أُعِدَّتْ لِلْكَافِرِینَ﴾.[3]

تشکر می‌کنم از حضور شما در این بیت علم و مرجعیت، بیت مرحوم آیت‌الله العظمی ‌آقای گلپایگانی، و تبریک عرض می‌کنم به‌سبب‌ اینکه شما در این برهه از زمان، در مقام ارتباط با قرآن کریم، و مفاهیم و مقاصد آن هستید تا در این رشته‌ها، آگاهی و معرفت کامل فراهم نمایید.

البته این کمال توفیق و سعادت است که انسان با حقایق قرآن آشنا شود، کتابی که

 

مشتمل بر تمام مبانی سعادت بشر، و آنچه مورد نیاز بشر در سعادت دنیا و آخرت است، مشتمل بر تمام جهات معنوی، ظاهری، دنیوی و اخروی انسان است.

 

[1]. دیدار جمعی از حافظان قرآن دارالقرآن اصفهان و شیراز با حضرت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی‌مدظله‌العالی در تاریخ 8 فروردین 1387.

[2]. مائده، 15- 16. «از طرف خدا، نور و کتاب آشکاری به‌سوی شما آمد، که خداوند به‌وسیله آن کسانی را که به‌دنبال خشنودی او هستند، به راه‌های سلامت هدایت می‌کند، و آنان را از تاریکی‌ها به‌سوی روشنایی بیرون می‌برد، و به راه راست هدایتشان می‌نماید».

[3]. بقره، 23 – 24. «و اگر در آنچه بر بنده خود نازل كرده‌‌ایم شك دارید، چنانچه راست مى‏‌گویید سوره‌‌اى مانند آن بیاورید، و گواهان خود را غیر خدا فرا خوانید؛ پس اگر نكردید که هرگز نمى‏‌توانید، از آتشى كه هیزم آن، مردمان و سنگ‌ها هستند و براى كافران آماده شده، بپرهیزید».

موضوع: 
نويسنده: