سه شنبه: 29/اسف/1402 (الثلاثاء: 9/رمضان/1445)

شما از همه وحشی‌ترید

چرا این‌همه مردم را به کشتن دادید؟ چرا همۀ شهرهای آباد را خراب کردید؟ شما می‌گویید متمدّن هستید، شما از همه وحشی‌ترید، این توحّش است نه تمدّن.

 

آنها چون زور و قدرت دارند می‌خواهند چنین فرهنگی را با مفاسد و معایب دیگری که در جنبه‌های اخلاقی دارد به مسلمانان تحمیل کنند و ما را از آن امتیازات و جنبه‌های انسانی و فضائل ملکوتی که داریم جدا کنند.

الآن در تمام دنیا این فرهنگ را ترویج می‌کنند. در گذشته تا این اواخر، با تبلیغات و پول و تطمیع و ایادی خود این کار را می‌کردند ولی امروز که می‌بینند از این راه نمی‌شود، با زور وارد شدند و می‌گویند همین است که ما می‌گوییم و غیر از این هم نیست.

در چنین شرایطی باید مسلمانان مخصوصاً جوانان، بسیار مواظب خود باشند که دین خود را نگه‌داری کنند و غرور اسلامی ‌را در خود تقویت کنند و بدانند کفار هرچه باشند در مقابل مسلمانان چیزی نیستند.

مثل مسلمانان صدر اسلام باشید که می‌آمدند مثلاً در کاخ کسری یا در روم، و آنها را کسی حساب نمی‌کردند، چون می‌گفتند ما مسلمانیم ما موحّد و خداپرست هستیم و به این اخلاق حمیده و صفات ملکوتی معتقدیم و می‌خواهیم آدم باشیم و آدمیت را در دنیا ترویج کنیم.

در چنین شرایطی وظیفۀ همه بزرگ است. جوان و غیر جوان، روحانی و غیر روحانی باید خودشان را حفظ کنند و در مقابل این تطمیعاتی که می‌شود این پیشنهاداتی که می‌شود ضعف نشان ندهند و استقامت کنند، همان‌گونه که قرآن می‌فرماید:

﴿وَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ﴾؛[1]

﴿إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللّٰهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا﴾.[2]

استقامت در دین خیلی مهم است. بدانید که اسلام و امام زمان(عج) از همۀ ما انتظار دارد. حضرت رسول(ص) در روایتی می‌فرماید:

 

«قَالَ الله عَزَّ اسْمُهُ: إِنَّ أُمَّتَكَ فِی الأَرْضِ كَالشَّامَةِ الْبَیْضَاءِ فِی الثَّوْرِ الأَسْوَدِ هُمُ الْقَادِرُونَ وَهُمُ الْقَاهِرُونَ یَسْتَخْدِمُونَ وَلا یُسْتَخْدَمُون»؛[3]

مثل امت من در بین سایر مسلمانان (بنا بر یک تفسیر این روایت) در درخشندگی و برجستگی مثل موی سفیدی است که در یک گاو سیاهی باشد، این مو چقدر درخشش و تابش دارد، و همه می‌بینند، مسلمان باید این‌گونه باشد.

«یَسْتَخْدِمُونَ وَلا یُسْتَخْدَمُونَ»، امت من باید امم دیگر را استخدام کنند، البته نه به آن معنا که منظور حضرت این باشد که مسلمانان استعمارگر باشند و استضعاف کنند، بلکه قدرت و قوتی داشته باشند که نسبت به امت‌های دیگر از موقعیت بالاتری برخوردار باشند.

« وَلا یُسْتَخْدَمُونَ» اما خدمتگزار نمی‌شوند، مستخدم دیگران نمی‌شوند.

مواظب باشید در برنامه‌ها و فرق باطله یا صوفیه که همه گمراهی است شرکت نکنید و تحت نظر علمایی که آنها را به استقامت سلیقه می‌شناسید حرکت کنید و از آنها سؤال کنید.

خداوند همۀ شما را از یاوران دین و امام زمان(عج) قرار دهد.

 

 

[1]. شوری، ١٥. «و آن‌چنان که مأمور شده‌ای استقامت نما».

[2]. فصلت، 30؛ احقاف، ١٣. «کسانی که گفتند پروردگار ما خداوند یگانه است و استقامت کردند».

[3]. طبرسی، الاحتجاج، ج1، ص330؛ مجلسی، بحار الانوار، ج ١٠، ص ٤٣. 

نويسنده: 
کليد واژه: